FAQ

KAARTPRIJS

Dagkaart €42,50 (incl €2,50 servicekosten)

3-dagenkaart €109,50 (incl €4,50 servicekosten)

maximale hoeveelheid te bestellen kaarten p.p

Per persoon/telefoonnummer kan er een maximum van 4 dagkaarten per dag worden besteld en/of 4 combitickets. 

ticketsupport

Is er onverhoopt iets misgegaan tijdens de aanschaf van de tickets, stuur dan een mail met het probleem naar support@guts.tickets en je probleem zal z.s.m worden verholpen. 

Openingstijden

Vrijdag 31 maart: 17:00 uur – 00:30 uur
Zaterdag 1 april: 17:00 uur – 00:30 uur
Zondag 2 april: 14:00 uur – 21:30 uur

Munten

Drank en eten kunnen uitsluitend worden betaald met de hiervoor aangestelde munten. Munten zijn verkrijgbaar bij de kassa’s en muntautomaten waar zowel contant kan worden betaald, als met pinpas. Deze munten kunnen niet meer ingewisseld worden tegen contant geld maar zijn nog wel te besteden tot en met 14 april 2023  bij Grand-Café de Botterwerf in Volendam. 

Tafels

Het is niet mogelijk tafels te reserveren voor de Volendammer havenfeesten. Wel zullen er op verschillende plekken in de tent wat tafels aanwezig zijn. 

Fietsen

Op het slobbeland is genoeg plek voor fietsen. 

Lockers

We hebben geautomatiseerde pincode lockers. De lockers gaan open door middel van een pincode en deze kun je de hele avond meerdere malen gebruiken om iets uit te halen.

In de kleine locker passen 4 jassen en in de grote locker 8 jassen. Via onderstaande link kun je alvast online je locker reserveren zodat je gelijk je jas en spullen kwijt kunt bij aankomst.

https://reservations.mlunit.eu/iframe/167