04 maart

Re-Sale markt geopend

Re-Sale markt vanaf 4 maart 18:30 uur geopend
Vanaf vandaag is de re-sale markt geopend. Dit betekent dat mensen met een teveel aan kaarten heel simpel vanuit de GUTS-app deze kaarten te koop kunnen aanbieden. Hopelijk vinden kopers en verkopers elkaar op deze manier. Het grote voordeel voor beide partijen is dat ieder de baas blijft over z’n eigen wallet/kaarten. Dit raden wij sowieso aan voor mensen die liever niet hebben dat er onbekenden meekijken in hun wallet. Verder is het natuurlijk geen probleem als kaarten onderhands verkocht/gedeeld worden aan vrienden en familie. Wees hier wel voorzichtig mee omdat deze mensen dan ook de beschikking krijgen over de overige kaarten in jouw wallet. Geen probleem met bekenden, maar met verre kennissen moet je dit niet willen.
Aanstaande maandagmiddag om 16:00 uur gaan de laatste ‘extra’ kaarten in de verkoop. Deze tickets vind je gewoon in de reguliere ticketshop op onze website. Mochten er vragen zijn over de tickets of gaat er iets mis? Stuur een mailtje naar ons en we lossen het op. Contactgegevens vind je op onze website.
Op de foto zie je de Gallery Dome. Een van de grootste tenten die we hebben in Nederland. Het zal voor de eerste keer zijn dat de 40 meter (breedte) variant neergezet zal worden. Wij hebben er heel veel zin in. Jullie ook? 😊